Galleri

Grønnedal
En perle i Arsukfjorden. Oprettet af amerikanerne i 1943. Blev overdraget til det danske forsvar i 1951, og her var Forsvarets hovedkvarter placeret frem til 2011.
GrønnedalIvittuut
Forladt mineby i Arsukfjorden, hvor mineralet kryolit blev brudt. I 1859 blev egentlig mineraludvinding påbegyndt og sluttede i 1987, hvor Ivittuut blev lukket ned og forladt.
Ivittuut
ArsukfjordenArsukfjorden
Fjord i Sydvestgrønland. Geologisk er området uhyre interessant med nogle af de ældste bjergkæder i verden. Fjorden er ca. 40 km. lang og på sine dybeste steder over 600 meter.
KugnaitKugnait
Fjeld på 1.418 m., der ligger ved bygden Arsuk (ca. 1 times sejlads fra Grønnedal). Er områdets mest fotograferede fjeld og var et yndet mål for mange "grønnedalere".
Grønnedalen
Dalen bag ved Grønnedal. Gennemløbes af Bryggerens Elv, der har sit udspring i Langesø. Vandreture til Ikkafjorden og Laksefjeldet m.v. går gennem Grønnedalen.
GrønnedalenArsuk Isbræ
Arsuk Isbræ er indlandsisens udløb i Arsukfjorden. Iskanten er ca. 100 m bred og op til 50 m. høj. Isbræen ligger ca. 15 sømil fra Grønnedal og var et yndet udflugtsmål.
Arsuk Isbræ
Fox-vandfaldetFOX vandfaldet
Arsukfjordens største vandfald. Ligger halvvejs mellem Grønnedal og Isbræen.
IkkafjordenIkkafjorden
Også kaldet Ikka Bunden. Er en sidefjord til Arsukfjorden, hvor de sjældne Ikait søjler findes. Et yndet udflugtsmål man både kunne sejle eller vandre til.
Hytter
For at kunne nyde områdets smukke natur, er der udlagt flere hytter i Arsukfjorden. De blev brugt fortrinsvis i f.m. længere ture/overnatninger af "grønnedalere"
HytterBrættet/den Gabende Sten
Brættet er fjeldet ved Grønnedal, hvor der er en fantastik udsigt over Grønnedal. Et yndet udflugtsmål. I området findes den bl.a. "den Gabende Sten".
Brættet/Den Gabende Sten